Uusi asiakas

Oletko uusi asukas alueella? Näin hoidat vesiasiat helposti kuntoon:

1. Liittymishakemus

Täytä liittymishakemus. Liittymishakemuslomakkeita saa Vanhakartanon Vesi Oy:ltä. Liittyjän tulee toimittaa liittymishakemuksen mukana Vanhakartanon Vesi Oy:lle Kvv-asemapiirros.

Jos olet rakentamassa tai olet hankkinut vanhan kiinteistön Vanhakartanon Vesi Oy:n toiminta-alueelle (katso kohta Yritys ja sen alta Toimialuekartta), niin tämä koskee sinua.

2. Liitoslausunto, liittymissopimus

Hakemuksen perusteella Vanhakartanon Vesi antaa liittyjälle n. kahden viikon kuluttua liittymissopimuksen yhteydessä liitoslausunnon, josta selviävät suunnittelussa tarvittavat tarkat liitospaikat ja muut erityisehdot. Liittymissopimus postitetaan asiakkaalle allekirjoitettavaksi. Sopimuksen allekirjoittaa aina kiinteistön omistaja/omistajat.

3. KVV-työnjohtaja

Ennen KVV-töiden aloittamista tulee hyväksyttää KVV-työnjohtaja rakennusvalvontaviranomaisella. Tiedot hyväksytyistä KVV-työnjohtajista voi tarkistaa Uudenkaupungin kaupungin rakennusvalvonnasta. Lisäksi liittyjä toimittaa kiinteistöä koskevat vesi- ja viemärijohtopiirrokset Vanhakartanon Vedelle.

4. Tonttijohdot

Liittämistyö tonttijohtoihin voidaan tehdä, kun liittymissopimus on allekirjoitettu. Liittämistyö Vanhakartanon Veden runkoputkistoon tulee teettää asianomaisen luvan omaavalla urakoitsijalla. Urakoitsija on hyväksytettävä Vanhakartanon Vedellä. Liittyjän rakennus- ja ylläpitovastuu alkaa Vanhakartanon Veden runkoputkeen liitettävästä kiinteistökohtaisesta linjaventtiilistä (ko. venttiili mukaan lukien) .

5. Vesimittari

Kun liittymissopimus on allekirjoitettu ja liittymismaksut maksettu, voidaan vesimittari asentaa kiinteistöön. Vesimittarin asennuksen suorittaa aina Vanhakartanon Vesi. Asiakas on velvollinen huolehtimaan, että vesimittaritila on lämmitetty sekä lattiakaivollinen ja RakMK D1:n vaatimusten mukainen. Laitos ei vastaa lattiakaivon puuttumisesta tai pakkasen aiheutuvista vahingoista.

Laskutus vesihuoltopalvelusta alkaa, kun asiakas on liittynyt vesihuoltoverkostoon ja vesimittari on asennettu.