Vanhakartanon Vesi Oy

Yleistä tietoa yhtiöstä

Vanhakartanon Vesi Oy on perustettu vuonna 1987 (Perustamiskokous 12.07.1987), ensimmäiset taloudet saivat nauttia verkostovedestä 16.05.1988. Pääosa verkostosta on rakennettu kolmena eri urakkana muutaman liittymän ryhmissä, lisäksi yksittäisinä jälkiliittyminä. Verkosto sijoittuu osin Haapaniemen, Vanhankartanon, Sundholman, Arvassalon ja Simuluodon alueelle. Vanhakartanon Vesi Oy:ssä on 162 liittymää (2019), joissa veden käyttäjiä noin 510. Liittyminä on sekä vakituisessa asuinkäytössä olevia omakotitaloja, että kesäasuntoja. Verkosto muodostuu paineputkistosta, joka on linjapituudeltaan n 25 km ja putkimateriaalina on muovi. Vesiputket ovat sijoitettu pääosin 1,2-2m syvyyteen koko verkoston alueella.

Vanhakartanon Vesi Oy:n omistavat osakkeenomistajat. Lähes kaikki osakkeenomistajat ovat myös yhtiön asiakkaita. Kaikki yhtiön vesiasiakkaat eivät ole yhtiön osakkaita.

Laitoksen vastaavana hoitajana toimii yhtiön toimitusjohtaja.

Laitoksen toimittaman talousveden laadusta vastaa ensisijaisesti yhtiön toimitusjohtaja.

Vanhakartanon Vesi Oy:n tarkoituksena on yleishyödyllisellä pohjalla toimien rakentaa ja ylläpitää vedenhankintaa toiminta-alueellaan vesijohtoveden hankkimiseksi ja jakamiseksi suoraan kuluttajille sellaisin ehdoin, että vesijohdon käyttö elvyttää alueen toimintaa ja lisää hyvinvointia.
Toimiva vesihuolto on asukkaille itsestäänselvyys. Pyrimme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja tekemään asioinnista kanssamme mahdollisimman helppoa ja mutkatonta